NovemberDEEPression mixtape #1

Det første af mine to deep house NovemberDEEPression mixtapes – ved godt at ikke så mange af jer hører den slags, men giv det en chance :)
NovemberDEEPression mixtape #1 by lydidyl


  • Hallo Rune, det er virkelig lækkert!

  • Tusind tak, Mads! Det er jeg glad for at du synes. Jeg har netop færdiggjort det andet mixtape i sættet, så det kommer op snart – men jeg trækker den lige lidt :)

  • Super, hører det faktisk lige nu! Hvad blev der af nummer 1?

  • Jeg skal have en betalings-konto på soundcloud for at have begge oppe, da man har et maks antal minutters upload når man bruger den gratis konto. Men jeg tilmelder mig meget snart en anden konto så jeg kan have begge oppe, og måske lidt mere. Husk at du kan downloade dem gratis på siden :)

Skriv en kommentar

You can add images to your comment by clicking here.