Barndom ftw


  • D’aaaaaaaw, that ring is so cute (;A;) <3Liek really cute!!!!I also got the colepmte HP-bluray box and I only need 40 minutes of the last bluray then I just finished my marathon XD! heh!Oh, can't take my eyes of that ring! *hurries to Gina Tricot*

  • Skickade en fråga i ett annat inlägg men vidarebefodrar allt här dör jag har inte fått nåt mail än :S Hej! Är en ny läsare och gillar verkligen er blogg! Jag undrar om ni även svarar på frågor som inte handlar om er eller era hundar? Jag har en sheltie på tre år och vi har ett problem. När hon var valp vande jag inte henne vid mindre barn, vid ett års ålder träffade hon ett barn på 6 år som hade god hundvana, men han kunde inte veta att min hund inte hande barnvana så han rusade fram och ville klappa och busa utan att jag tänkte på det eller hann ingripa i tid. Min hund blev då skrämd och idag kan jag inte ha henne runt barn. Nu har det kommit fler barn i familjen och hon skäller och morrar med svansen mellan benen och hugger i luften om de vänder henne ryggen till. Jag vet inte hur jag ska träna, har ni något tips hur man ska träna bort hennes beteende? Det har blivit lite bättre och ju lugnare barnen är ju lugnare är hon men så fort barnen springer eller tjoar kan hon inte slappna av och vill naffsa om de kommer för nära.. Jag förstår om ni inte har den tid att svara på hur jag ska träna men ni kanske har något litet tips? Kram

Skriv en kommentar

You can add images to your comment by clicking here.