Phillipe Starck’s “Gunlamps”

Nok nogle af de svedigste lamper ever made. Havde om dem i Design i gymnasiet, og lige siden har jeg været in love. Alle lamperne fås også i sølv. Vejl. pris findes under hvert billede.

Beretta Pistol Bedside Gun
7.750 dkk

Kalashnikov AK47 Table Gun

14.000 dkk

M16 Rifle Floor Lamp

22.250 dkk

savle savle savle …
Find evt. billeder af dem hvor de er sat i hjemlige omgivelser for at vise hvor awesome belysningen også er.


  • Det har AK-47 lampen i Illums bolighus. Stokede også over dem første gang jeg så dem, gør jeg faktisk stadig. Men dog er det ikke en lampe jeg ville have stående derhjemme. Jeg er blevet lidt ANTI guld..

  • Haha. Nu er de også alle unika (om det så er pluralis af “unikum” har jeg ikke lige styr på) der lidt kræver at man har resten af inventaret i orden. Det duer ikke at have en guld ak47 stående på et stuebord uden at resten af stuen spiller med i samme dur. Men hviis resten er i orden, tror jeg seriøst at det ville et af de svedigste elementer til en stilet indretning.

  • Rune: Haha. Nu er de også alle unika (om det så er pluralis af “unikum” har jeg ikke lige styr på) der lidt kræver at man har resten af inventaret i orden. Det duer ikke at have en guld ak47 stående på et stuebord uden at resten af stuen spiller med i samme dur. Men hviis resten er i orden, tror jeg seriøst at det ville et af de svedigste elementer til en stilet indretning.

    Mjaaaa. Men alligevel ikke, hvis jeg havde en lejlighed med ønske gennemført stil så ville den ikke passe ind hos mig :) Meeen ved også du er lidt mere pimp

  • Idi Amin Dada ville sikkert syntes godt om dem. :)

Skriv en kommentar

You can add images to your comment by clicking here.