En aftens leg med lyd

Hey drenge.

Her er lige to udkast jeg fik lavet her til aften. Jeg kunne vildt godt tænke mig noget feedback. Efter jeg har siddet og lyttet til de samme lydsekvenser en hel aften, er jeg blevet fuldstændig døv for hvad der er lort og hvad der er værd at tage fat på, som et realistisk bud på et egentligt udkast til Confort Synthétique. Det har i lang tid nu, stået ret stille mht musikproduktion fra min side. Der har manglet noget flair og ikke mindst noget inspiration. Den inspiration der skulle til, for at få mig til at sætte mig foran mac’en her til aften, med intet andet end et glas rødvin og forhåbninger om at der ville komme noget ud af det, hentede jeg mest af alt her fra Nüük og jeres fede, fede indlæg. Hvad enten det har været inspirerende billeder eller super svedige tracks. Og for det siger jeg TAK!

Rune

Lydklip: Adobe Flash Player (version 9 eller højere) kræves for at afspille dette lydklip. Hent den seneste version her. Du skal også have JavaScript aktiveret i din browser.

Lydklip: Adobe Flash Player (version 9 eller højere) kræves for at afspille dette lydklip. Hent den seneste version her. Du skal også have JavaScript aktiveret i din browser.

Lige her til sidst vil jeg gerne have lov til at understrege at disse to numre er UDKAST. Men jeg vil virkelig gerne høre hvad I har at sige til dem, så fyr bare en feedback-kommentar, så bliver jeg lykkelig, hvad enten det er dårlig eller god kritik! Jeg kan tage det.
Bl.a. kan jeg selv fortælle at jeg ikke mener der er nok bund i nogen af de to udkast endnu, men det arbejder jeg på. Udover det er de første 31 sekunder (jeg skriver lige i sekunder og ikke takter, til alle jer musiknydere, der ikke selv er musikudøvere og ved hvad det drejer sig om) i første udkast (Udkast10) overflødige, men for at det hele ikke falder oven i hinanden skulle der være en eller anden form for optakt. Det var alt. Jeg håber I synes om det. Og lad nu vær’ med bare at lytte til det på jeres built-in computerhøjtalere. Fyr op for de gamles anlæg eller nogle nice hørebøffer!!


 • Forestil jer at fyre ned af en løjpe med det i ørerne. Det er den stemning i skal ind i. Eller den der er meningen i hvert fald.

 • Udkast10 tror jeg ville klæde bedre med et almindelig dobbeltslag i stedet for at dobbeltslaget bliver trukket ud og kører offbeat. underligt formuleret, til at forstå mig?
  Synes at beatet er lidt for “spacey”(mest ‘snare’, mens stortromme skal beholde samme bass-niveau), og dominerer næsten mere end de nice effekter nogle gange! det er måske bare min smag……?:)
  Svedige udkast derudover!!!

 • Enig i overstående.

  Men sys helt sikkert også det er nogle lækkre udkast.

  Sys det første er super svedigt, men som nicolai siger går offbeat lyden lidt for meget amok, elsker mikaelsimpsonish starten og synthen.

Skriv en kommentar

You can add images to your comment by clicking here.